Firefox - ohje "missing key missing key-pair-id query parameter or cookie value" ongelman korjaamiseksi.

Firefox - ohje "missing key missing key-pair-id query parameter or cookie value" ongelman korjaamiseksi. Joni

Videolla käydään läpi "missing key missing key-pair-id query parameter or cookie value" ongelman korjaamiseen tarvittavat toimenpiteet Firefox selaimella.
Ohjeet ovat myös videon alla tekstinä.

Ponnahdusikkunoiden salliminen

1. Avaa Firefox tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta kolme viivaa ja sieltä Asetukset.
  3. Valitse vasemmalta valikosta "Tietosuoja ja turvallisuus".
  4. Tarkista "Oikeudet" kohdasta, ettei "Estä ponnahdusikkunat" kohta ole aktiivinen.
  5. Ota täppä kohdasta  "Estä ponnahdusikkunat" mikäli kohta on aktiivinen.

Evästeiden salliminen tai estäminen oletuksena

1. Avaa Firefox tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta kolme viivaa ja sieltä Asetukset.
  3. Valitse vasemmalta valikosta "Tietosuoja ja turvallisuus".
  4. Valitse  Sisällön esto -kohdasta "Tavallinen".

Kaikkien evästeiden ja sivustotietojen poistaminen

Kun poistat evästeet, sinut kirjataan ulos verkkosivustoilta ja tallentamasi asetukset voidaan tyhjentää.

1. Avaa Firefox tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta kolme viivaa ja sieltä Asetukset.
  3. Valitse vasemmalta valikosta "Tietosuoja ja turvallisuus".
  4. Valitse Evästeet ja sivustotiedot.
  5. Klikkaa "Tyhjennä tiedot".
  6. Vahvista toiminto valitsemalla Tyhjennä ja Tyhjennä heti.

Mikäli yritykselläsi on paljon sivustoja ns. "Mustalla listalla" kannattaa varmistaa, ettei cloud.scorm.com ole kyseisellä listalla. Kannattaa myös kokeilla eri selaimia, jotta ongelma poistuisi.