Mobiilisovellukseen kirjautuminen & Profiilin hallinta

Ohjeessa käydään läpi mobiilisovellukseen kirjautuminen sekä oman profiilin käyttö

Kirjautuminen tapahtuu syöttämällä käyttäjätunnus (sähköposti) sekä salasana.
Mikäli käytössä on O365 kirjautuminen, pääset kirjautumaan sisään myös painamalla "Login with microsoft".
Mikäli salasana on päässyt unohtumaan, pääset tilaamaan uuden painamalla "forgot password" painiketta.

Kirjautumisen jälkeen pääset muuttamaan käyttökielen , nimitiedot, oletuskohteen sekä vaihtamaan käytössä olevaa organisaatiota mikäli sinulla on pääsy useamman yrityksen impact tiliin klikkaamalla oikeassa ylänurkassa olevaa profiili ikonia.

Muistathan painaa "tallenna" painiketta tehdyn muutokset jälkeen jotta muutokset astuvat voimaan