Suosikki työkalut: Lisääminen ja poistaminen.

Ohjeessa käydään läpi kuinka voit lisätä / poistaa suosikkityökalut Impactin etusivulle

Voit lisätä lempityökalut suoraan järjestelmän etusivulle (huom. 10työkalua on maksimi). Suosikkityökalun käyttö on helppoa ja nopeaa, pääset aloittamaan työkalun suoraan etusivulta painamalla "play" painiketta työkalun nimen vierestä.

suosikkityokalut_fi-1

(Klikkaamalla kuvaa aukeaa isompi Gif)

1. Aloita lisäys painamalla etusivulta "Suosikkityökalut" kohdan vieressä olevasta sinisestä "+" merkistä
  2. Valitse alasvetovalikosta työkalu /työkalut jotka haluat lisätä
  3. Paina "Tallenna" jonka jälkeen lisäämäsi työkalut näkyvät etusivulla

Mikäli haluat poistaa lisäämäsi suosikkityökalun, voit tehdä sen avaamalla "+" merkin takaa valikon, painaa "roskakoria" työkalun vierestä ja tämän jälkeen painaa "tallenna".