Tehtävien liitteet

Voit lisätä tehtäviin liitetiedostoja, alla ohjeet kuinka tämä tehdään

Tehtäviin on mahdollista listätä liitetiedostoja. Liittäminen tapahtuu oheisen animaation mukaisesti

lisaa_liite

1. Tehtävän ollessa auki, paina oikeassa reunassa "liiteet" kohtaa
  2. Paina tämän jälkeen "Lisää tiedostoja klikkaamalla tai pudottamalla tähän..." kohtaa
  3. Etsi haluamasi liite mihin olet sen tallentanut
  4. valikoi liite
  5. paina "avaa" tai "open", tietokoneesi kielestä riippuen. (voit myös tuplaklikata haluttua liitettä jolloin tämä suoraan valikoituu)
  6. Kun haluamasi liite on latautunut, paina tallenna.

Voit myös poistaa tiedoston ennen lähetystä mikäli väärä tiedosto tuli ladattua. Paina tällöin liitteen vieressä olevaa roskakoria.

Tuetut tiedostomuodot :