Yksittäisen kemikaalin QR-koodi

Yksittäisen kemikaalin QR-Koodi mahdollistaa kemikaalin tietojen näyttämisen ilman käyttäjän kirjautumista impactiin.

Impactista voidaan tulostaa kemikaalille QR-koodi, joka voidaan esim. liimata kyseisen kemikaaliastian kylkeen. Tällöin kuka tahansa kemikaalin käyttäjä pystyy avaamaan kemikaalin sen hetkisen käyttöturvallisuustiedotteen, eivätkä he tarvitse tunnuksia Impactiin.

QR-koodi voidaan tulostaa QR-koodipainikeen kautta. QR-koodipainike löytyy kemikaalin pikaohjevälilehdeltä. Klikkaamalla painiketta avautuu tulostusvälilehti, jossa on kyseinen QR-koodi. Tässä vaiheessa voidaan muokata QR-koodin kokoa ja näkyykö sen yhteydessä kemikaalin käyttönimi ja/tai valmistajan nimi.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Useammalla kemikaalille (esimerkiksi yhden osaston kaikille kemikaaleille) voidaan myös luoda yhteinen QR-koodi/linkki. Ohjeet sen tekemiseen löydät erillisestä linkkien ohjeesta.