Kutsun hyväksyminen ja salasanan määrittäminen

Kutsun hyväksyminen ja ensimmäinen kirjautuminen

Alla olevasta ohjevideossa käydään läpi www.competenceadmin.com sivulle salasanan ensimmäinen määrittäminen sekä organisaation kutsun hyväksyminen. Löydät ohjeet myös kirjallisena videon alta.

InternetExplorer EI TUE kunnolla, joten käytä CHROME selainta.

Kun sinulle luodaan tunnus ja sinut kutsutaan samalla kouluttajaksi organisaatioon toimi seuraavasti.

• Klikkaa saamaasi linkkiä sähköpostissasi ("Aseta salasana").
  • Kirjoita salasana molempiin vaadittaviin kenttiin.
  • Klikkaa "Aseta salasana".
  • Kirjaudu tunnuksillasi sisään järjestelmään.
  1. Ylhäällä näet hyväksyntä pyynnön. Klikkaa "open" tai "avaa"
  • Klikkaamalla avautuvasta ikkunasta "accept" hyväksyt pyynnön.
  • Klikkaamalla avautuvasta ikkunasta "decline" hylkäät pyynnön.