1. Hem
  2. CompetenceAdmin
  3. Genomför en distansutbildning/webinar!

Hur man installerar, tar i bruk och skapar ett möte med Skype

Hur man installerar, distribuerar och skapar ett möte på Skype Instruktionerna hur man installerar Skype och skapar ett möte Ella
  1. Gå på webbsidan https://www.skype.com/sv/.
  2. Ladda ner Skype med att trycka på "Ladda ned Skype".
  3. Installationsfilen leder dig genom installationen, följ instruktionerna på skärmen.
  4. Om du inte redan har ett Microsoft-konto kommer Skype att be dig att skapa ett.
  5. Om du har redan ett konto, vänligen logga in.
  6. När du är inloggad kan du skapa ett möte genom att trycka på "möt nu".
  7. Systemet skapar ett virtuellt möte och genom att trycka på "kopiera länken" får du en direkt kopia av länken så att personer som är involverade i utbildningen kan delta i kursen.
downloads.intercomcdn.comio196972176b694daf229231f089840a5cdskype-1-1 Hittade du svaret?