Organisationer (Administratör)

Organisationer (Administratör) Niclas

Redigera och hantera din organisations data.

Organisationshantering På organisationssidan kan du här hantera din organisations information:

Du kan filtrera de organisationer du tillhör under följande villkor

1. Baserat på partnerskap
  2. Status

I avsnittet "Sök" kan du också söka efter namnet på organisationen och informationen ovan

Om du klickar på namnet på din organisation får du tillgång till information om din organisation.

På sidan Visa detaljer i din organisation kan du redigera informationen om din organisation genom att klicka på "Redigera"

Sidan Redigera ger dig tillgång till följande information:

Allmänt

1. Organisationens namn
  2. Moms nummer
  3. Partnerskapsstatus

Kontaktperson

1. Namn
  2. E-post
  3. Telefonnummer

postadress

1. Gatuadress
  2. Postnummer
  3. Stad
  4. Land

Faktureringsinformation Välj något av följande i rullgardinsmenyn och fyll i informationen som visas:

• E-post
  • Postadress
  • Gatuadress
  • Postnummer
  • Stad
  • Land
  • E-fakturering
  • Operatör
  • E-faktureringsadress
  • Om du klickar på "Spara" sparas alla data du har ändrat.