Näin suoritat verkkokurssin!

Ohjeessa käydään läpi kuinka voit suorittaa verkkokurssin.

Kun sinulle on lähetetty verkkokoulutuskoodi sähköpostiisi ja olet saanut sen toimi seuraavasti:

1. Klikkaa linkkiä sähköpostista.
  2. Syötä sivulta löytyvään lokeroon verkkokoulutuskoodisi ja klikkaa aloita.
  3. Syötä seuraavat tiedot, jotta pääset suorittamaan kurssin:
    - Valitse kieli millä haluat suorittaa kurssin.
    - Etunimi
    - Sukunimi
    - Sähköpostisi
    - Henkilötunnuksesi
    On mahdollista, että sinulta kysytään myös fyysisen kortin postitusosoitetta.
    Syötäthän postitus tiedot niihin varattuihin kenttiin tarkasti.
    Mikäli postitustiedot ovat epäselvät, korttia ei postiteta.
  4. Suorita kurssi kokonaisuudessaan.
  5. Kurssin suorittamisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen suorittamisesta.
  6. Pääset katsomaan mobiilikorttisi sivulta mycertificate.eu

Sinulle saapuu pysyvä muovinen kortti postissa noin 3 viikon kuluessa, mikäli suoritukseesi on tämä sisältynyt.
Sisältyvyyden voit varmistaa verkkokoulutuskoodin sinulle lähettäneeltä organiaatiolta tai sähköpostitse osoitteesta tuki@patevyys.fi.

• Verkkokoulutuksen aloittamiseen ei ole takarajaa.
  • Aloitettu verkkokoulutus tulee suorittaa loppuun 30pv sisällä
  •  HUOM! Kieltä ei voi valita jälkikäteen jo aloitettuun kurssiin