Indeksi välilehti

Tässä ohjeessa käydään läpi Indeksi välilehden sisältö ja miten sitä voidaan käyttää datan tarkasteluun.

Indeksi välilehdellä pystytään tarkastelemaan työkaluista syntyneitä indeksejä. Yleisimmin indeksiä käytetään tarkastuslistojen ja päivitettävien tarkastuslistojen tulosten tarkasteluun. Tämä vaatii, että vähintään yhdessä työkalussa on valinta painike, jossa on käytössä Positive ja Negative valinnat.

Lisää komponenteista ja niiden ominaisuuksista löydät erillisestä ohjeesta.

Välilehden kuvaajassa näkyy laskettu indeksi siltä työkalusta, joka on kulloinkin valittuna Pohja-suodattimeen. Kuvaajan piirtymiseen vaikuttavat suuresti ”aikasuodattimet”, mikäli aluksi kuvaaja näyttää oudolta tai ei piirry ollenkaan, kannattaa tarkastaa, etteivät aikayksikkö ja aikaväli ole sama samansuuruisia. Alta näet ohjevideon asiasta.