Koulutusten lisääminen pääkäyttäjäsivulta

Impactissa voidaan ylläpitämään koulutusrekisteri yrityksen suoritetuista koulutuksista.

Impactiin pystytään lisäämään verkkokoulutuksia, jotka suoritetaan suoraan Impactissa. Näiden lisääminen tapahtuu Impact-tiimin toimesta. Olethan yhteydessä, mikäli olet kiinnostunut verkkokoulutuksien lisäämisestä.

Koulutusten lisääminen pääkäyttäjäsivulta

Koulutuksia voidaan hallita pääkäyttäjäsivun koulutukset-välilehdeltä. Sivulla vasemmalla löytyy listaus tilin koulutuksista ja Uusi koulutus -napista aukeaa oikealle Lisätiedotlaatikko uuden koulutuksen lisäämistä varten. Seuravaksi on käyty läpi, miten uuden koulutuksen lisääminen tapahtuu.

1. Klikkaa Uusi koulutus -painiketta.

2. Lisää koulutukselle nimi oikealle avautuvaan Lisätiedotlaatikkoon.

3. Lisää koulutukselle halutessasi kuvaus.

4. Valitse koulutustyyppi. Käytetyimmät koulutustyypit ovat:

Manual-koulutus toimii koulutusmerkinnän tavoin. Kun koulutusta lisätään käyttäjälle, asetetaan sille suorituspäivä, jolloin koulutus on suoritettu tai sille asetetaan suoritusvaatimus koska koulutus tulee suorittaa. Koulutuksen suorituspäivämäärää voidaan päivittää koulutuksen asettamisen jälkeen vastaamaan todellista tilannetta.

Verkkokurssi on käytettävissä, kun verkkokurssi materiaali on viety organisaation tiliin Impact-tiimin toimesta. Otathan yhteyttä meihin, mikäli haluat lisätä tilillesi verkkokoulutuksen. Kun verkkokoulutus on viety tilille, voit valita sen verkkokurssien alasvetovalikosta.

1. Aseta koulutustyypin valinnan jälkeen koulutuksen voimassaoloaika. Aseta ensimmäiseen laatikkoon numeraalinen aika ja valitse sitten alemmasta laatikosta aikayksikkö.

2. Aseta koulutukselle tila, eli onko se aktiivinen, arkistoitu vai poistettu. Tämä helpottaa koulutusten hallintaa koulutukset-sivulla.

3. Lopuksi paina tallenna ja koulutus tallentuu koulutuslistaukseen vasemmalle.

Luodulle koulutukselle voi asettaa koulutusvaatimuksen. Se tapahtuu tallennuksen jälkeen avaamalla koulutus uudelleen. Alla on kuvattu tarkemmin koulutusvaatimuksen lisääminen koulutukselle.

Vaatimusten lisääminen koulutukselle

1. Valitse vasemmalla olevasta listauksesta haluamasi koulutus ja klikkaa sitä.

2. Tällöin koulutus avautuu oikealle ja Lisätiedot-laatikon alle on ilmestynyt myös vaatimukset-laatikko.

3. Pääset valitsemaan Vaatimukset-laatikon alasvetovalikosta koulutuksen koulutusvaatimukseksi kyseiselle koulutukselle. Listauksessa näkyvät vain Impactiin lisätyt koulutukset.

4. Voit valita useamman koulutuksen halutessasi ja poistaa ylimääräiset roskakorin kuvasta rivin lopussa.

5. Paina vielä lopuksi tallenna.