Koulutusten hallinta koulutukset-sivulla

Koulutusmerkintöjen lisääminen ja verkkokoulutusten määrääminen käyttäjälle tapahtuu koulutuksetsivulta.

Alla on käyty läpi koulutuksen lisääminen käyttäjälle.

1. Aloita uuden koulutuksen lisääminen Lisää uusi -napin kautta.

2. Valitse vasemmanpuoleisesta listauksesta koulutus, jonka haluat lisätä.

3. Valitse keskimmäisestä sarakkeesta käyttäjä/käyttäjät, joille haluat koulutuksen lisätä. Mikäli haluamaasi käyttäjää ei löydy listauksesta, lisää uusi käyttäjä pääkäyttäjäsivulta käyttäjät-välilehdeltä. Käyttäjien lisäämiseen ja käyttöoikeuksien hallintaan löydät erillisen ohjeen täältä.

4. Lisää lopuksi vielä takaraja suoritukselle tai suorituspäivämäärä, koulutuksen tyypin mukaan.

5. Paina lopuksi tallenna.

6. Kun koulutus on tallentunut, voit lisätä uuden tästä näkymästä tai sulkea ikkunan painamalla oikeasta yläkulmasta sulje.

Pääkäyttäjänä pääsee muokkaamaan koulutuksille asetettua sorituspäivämäärää/suorituksen takarajaa koulutuskohtaisesti vielä lisäyksen jälkeen muokkaa-napin kautta. Näin koulutusrekisten voi päivittää ajan tasalle aina koulutuksien suorituksen jälkeen.

Verkkokurssien kohdalla koulutus tulee määrätä uudelleen käyttäjälle, mikäli se halutaan suorittaa uudelleen.