Microsoft O365-kirjautuminen

Impact-järjestelmään on mahdollista kirjautua myös O365-tunnuksia hyödyntäen. Kirjautumissivulle tulee alla olevan kuvan mukaisesti uusi painike, jota painamalla käyttäjä ohjataan kirjautumaan yrityksensä oman Azure AD:n kautta. Tällöin käyttäjä ei tarvitse erillistä Kiwa Impact salasanaa. Microsoft O365 -
kirjautuminen on vaihtoehtoinen tapa, eikä sitä tarvitse hyödyntää.

Alla listattuna muutamia huomioita Microsoft O365 -kirjautumiseen liittyen:

*Sähköpostilla ja salasanalla kirjautuminen toimii edelleen kuten ennenkin

*Yrityksen Azure AD:n pääkäyttäjä saa viestin Azuresta, kun käyttäjä yrittää kirjautua
sisään hyödyntäen Microsoft O365 -tunnuksia.
*Yrityksen Azure AD:n pääkäyttäjä sallii/hylkää tämän käyttäjän pyynnön
*Mikäli yrityksen Azure AD:n admin antaa Impact-palvelulle ”admin consentin”,
niin tämän jälkeen Azure ADn adminin ei tarvite hyväksyä jokaisen käyttäjän
pyyntöä erikseen