Microsoft O365-kirjautuminen

Tässä ohjeessa on esitelty Microsoft O365 -kirjautumisen hyödyntäminen Impactin käytössä.

Impactiin on mahdollista kirjautua myös O365-tunnuksia hyödyntäen. Kirjautumissivulla on alla olevan kuvan mukaisesti painike, jota painamalla käyttäjä ohjataan kirjautumaan yrityksensä oman Azure AD:n kautta.

Microsoft O365 -kirjautumisen käyttö mahdollistaa, ettei käyttäjä tarvitse erillistä Kiwa Impact salasanaa. Vaihtoehtoisena kirjautumistapana toimii edelleen myös Imapctin omat tunnukset.

Huomioita Microsoft O365 -kirjautumiseen liittyen

• Sähköpostilla ja salasanalla kirjautuminen toimii edelleen, vaikka Microsoft O365 -kirjautuminen otetaan käyttöön.
  • Yrityksen Azure AD:n pääkäyttäjä saa viestin Azuresta, kun käyttäjä yrittää kirjautua sisään hyödyntäen Microsoft O365 -tunnuksia.
    • Yrityksen Azure AD:n pääkäyttäjä salli tai hylkää tämän käyttäjän pyynnön.
  • Mikäli yrityksen Azure AD:n admin antaa Impact-palvelulle admin consentin, niin tämän jälkeen Azure ADn adminin ei tarvitse hyväksyä jokaisen käyttäjän pyyntöä erikseen.