Työkalun aloittaminen

Ohjeessa käydään läpi työkalun täyttö mobiiliapissa.

Ensimmäisessä videossa näytetään kuinka käyttäjä voi mobiiliapissa lisätä suosikkityökalun sekä kuinka työkalu aloitetaan suosikkityökalu -valinnalla.
Esimerkissä täytetään "lomake" tyyppinen työkalu.

Työkalun voi myös suoraan valita "työkalut" tabin alta. Tällöin valikoidaan haluttu työkalu suoraan avautuvasta dropdown valikosta joko skrollaamalla listaa alas tai hakemalla haluttu työkalu nimellä. Esimerkissä käytetään "tarkastuslista" tyyppistä työkalua.