Tilin omistaja

Tässä ohjeessa käydään läpi mitä kaikkea löytyy Pääkäyttäjäsivun Tilin omistaja -välilehdeltä.

Asetukset

Tältä sivulta pääset muokkaamaan muutamaa tilin perusasetusta. Jokainen tehty muutos tulee aina tallentaa Päivitä-napin kautta. Kyseisen välilehden asetuksia pystyy muokkaamaan vain tilin omistajana.

Organisaation nimi

Kentässä näkyy tilin nimi. Nimi on pakollinen tieto, joten kenttää ei voi jättää tyhjäksi.

Organisaation oletuskieli

Tässä kentässä näkyy tilin oletuskieli. Uusien käyttäjien ilmoitussähköpostiviestit ja tilin käyttöliittymä on oletuksena uusilla käyttäjillä tällä kielellä. Kielen voi vaihtaa valitsemalla alasvetovalikosta haluamansa kielen. Kielen muuttaminen vaihtaa oletuskieltä vain uusilta käyttäjiltä muutoksen jälkeen.

Vaihda logo

Tässä näkyy tilille asetettu logo. Sama logo näkyy vasemmalla sivunavigoinnin yläosassa. Kuvan pääsee vaihtamaan Vaihda logo -painikkeen kautta.

Tilin omistajat

Tälle välilehdelle on listattu kaikki tilin omistajat. Uuden tilin omistaja lisäämään tapahtuu tämän välilehden kautta.

1. Klikkaa Uusi tilin omistaja -nappia.

2. Valitse oikealle avautuvasta Valitse käyttäjä alasvetovalikosta haluamasi käyttäjä. Alasvetovalikko avautuu painamalla Valitse käyttäjä laatikkoa.

3. Klikkaa vielä lopuksi Lisää-nappia ja uusi tilin omistaja siirtyy listaukseen vasemmalla.

Tilin omistajan voi poistaa listauksesta painamalla käyttäjän nimen perässä olevaa roskakorin kuvaa.

Tilin omistajat on hyvä huolehtia ajan tasalle vähintään henkilöstövaihdosten yhteydessä. Käyttäjän jäädessä tilin omistaja -listaukseen, sallii se käyttäjän sisäänkirjautumisen tilille, vaikka häneltä olisi muut käyttöoikeudet poistettu.

API-käyttäjät

Mikäli sinulla on käytössä jokin integraatio Impactiin, sen integraation tiedot näkyvät tällä sivulla.