1. Kiwa Help Center
  2. CompetenceAdmin
  3. Suomen Punaisen Ristin erityis ohjeistukset

Näin teet SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokurssin.

Näin lisäät SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutuskoodit Voit luoda “Koulutuskoodit” sivulla koulutuskoodeja , joilla asiakkaasi voivat suorittaa verkkokoulutuksia. (klikkaamalla kuvaa aukeaa isompi versio)

koulutuskoodit-2

Pääset lisäämään koulutuskoodit oikeassa ylänurkassa olevan "lisää koulutuskoodi" napista.

downloads_intercomcdn_comio24607362510c2b42c13b4b65e9b4c4ab2lisaa_koodi-4

Sivulle aukeaa koodien lisäämisnäkymä, jossa pääset luomaan koodit osallistujille

Lisääksesi SPR Hätäensiapukurssi 4 t® koodit, paina "valitse koulutuspohja" riviä, ja kirjoita "hätä" jolloin listaan aukeaa valittavaksi SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus

Kun olet valinnut Hätä 4 koulutuspohjan valitse haluttujen koodien määrä kohdasta "koodien määrä" . Tämän jälkeen sinua pyydetään täyttää osallistujien tiedot.

Valitse tämän jälkeen korttien postitustapa:

Koulutusorganisaatiolle - eli kurssin pitävälle taholle

Asiakasyritykselle - mikäli yritys haluaa kortit koostetusti

Osallistujan kotiosoite - Kortti positetaan suoraan osallistujalle ( Huom. postitusosoite pyydetään osallistujalta kurssin alussa)

Mikäli koulutus on erityshintainen , tulee tämä valita jo koodien luomisen yhteydessä ruksimalla kohta "erityishintainen". Mikäli kurssista halutaan myös fyysinen kortti, valikoi myös "Fyysinen kortti" täppä. Huom! Mikäli koodeja luodaan useampi, ja vain osa on erityishintaisia / haluaa fyysisen kortin, tulee nämä koodit luoda erikseen. Esimerkiksi 10 koodia joista 4 haluaa kortin ja 6 eivät halua, tulee jompikumpi luoda erikseen.

hätä4_1
Kun halutut koodit on lisätty ja tiedot täytetty, paina "tallenna", jolloin koodit generoidaan

Tallennuksen jälkeen avautuu näkymässä jossa näet luomasi koodit ja kenelle ne on lähetetty,.

Huomio! Koulutuskoodi on voimassa 6kk sen luontihetkestä.