Oman profiilin hallinta ja salasanan vaihtaminen Competenceadmin järjestelmässä

Oman profiilin hallinta ja salasanan vaihtaminen Profiilisivu ja omien tietojen hallinta

Profiilisivu:

Klikkaa "Omaa nimeäsi" sivun valikon yläpuolelta, niin pääset "Profiili" sivulle.

Pääset muokkaamaan tilisiasetuksia ja profiilisi seuraavia tietoja sivulta:

• Etunimi
  • Sukunimi
  • Organisaatio (Mikäli sinulla on oikeudet useampaan koulutusorganisaatioon)
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Katuosoite
  • Postinumero
  • Kaupunki
  • Maa

Klikkaamalla "Tallenna" kaikki vaihtamasi tiedot tallentuvat.

Voit myös vaihtaa olemassa olevan salasanasi kohdasta: "Salasana"

Vaihdat salasanasi seuraavasti:

1. Syötä nykyinen salasanasi
  2. Syötä uusi salasana
  3. Syötä uusi salasana uudelleen
  4. Klikkaa "Päivitä", jolloin salasana vaihtuu.