Päivitykset

Tämä artikkeli kuvaa Competence Manager-palveluun tulleet päivitykset

26.06.2021

• 4213 Suoritukset-sivulla excel exportin tiedostossa etunimi ja sukunimi erottelu omiin sarakkeisiin
  • 4216 Ennen verkkokoulutuksen aloittamista tarkistetaan onko suorittajalla aikaisempaa keskeneräistä suoritusta, jos on käyttäjää suositellaan jatkamaan vanhaa
  • 4230 poistettu kysymys "haluatko näyttää myös muut koulutuksesi, tämän koulutuksen määrääjälle"
  • 4207 lisätty verkkokoulutuksen nimi sähköpostitse lähtevään verkkokoulutus-kutsuun
  • 4179 tiivistetty Suoritukset-sivulla olevaa taulukko-näkymää, jotta kaikki tieto mahtuu yhdellä kertaa useimmilla tietokoneen näytöillä.

• Päivitys-artikkeli perustettu