Ange deltagare med hjälp av Excel

Artikeln beskriver hur du laddar upp deltagarinfo till systemet med hjälp av Excel-import

1. Klicka på "importera Excel" högst upp på sidan
    excel1.jpg?width=688&height=361&name=excel1-1
  2. Du kan antingen lägga till Excel direkt genom att klicka på "importera Excel" eller ladda ner mallen själv genom att klicka på "Ladda ner exempelfil"
    excel2.jpg?width=688&height=361&name=excel2
  3. Fyll i Excel-deltagardata (notera: ssn-fältet måste vara i formatet "text" och i formatet 01011991 eller 010191- om personnummer används)
    excel3.jpg?width=688&height=89&name=excel3-1
  4. Efter att ha tryckt på "import excel" -> sök efter din sparade excel -> välj den och tryck på "open"
  5. Kontrollera att informationen visas i rätta rader och tryck sedan på "lägg till deltagare"

excel4.jpg?width=688&height=580&name=excel4-1

Klicka på "skicka" under deltagarlistan för att skicka deltagare.