Hur man massproducerar webbutbildningskoder

I denna artikel går man igenom hur man skapar flera webbutbildningskoder på en gång och kopierar dem till excel

Du kan skapa flera webbutbildningskoder på en gång med hjälp av excel.
1. På ”webbutbildning” sidan välj ”lägg till utbildningskod”
2. Längst ner på sidan hittar du punkten ”ladda modell-excel” och ”importera excel”
3. Fyll i deltagarna i exceln i samma form som de finns i modellen -> spara i samma
form som modell-exceln.
4. Tryck ”importera excel” och lägg till din ifyllda excel