1. Hem
  2. CompetenceAdmin
  3. Allmänna instruktioner för alla användare.

Inloggning och glömt lösenord?

Inloggning och glömt lösenord? Obs ! Sidan fungerar INTE med browsern Internet explorer, använd Google Chrome Niclas

Du kan logga in på kompetensadministratörssidan på www.competenceadmin.com

Följ dessa steg för att logga in på sidan:

1. Gå till www.competenceadmin.com
  2. I fältet "E-post" anger du den e-postadress som du fick länken för återställning av lösenord till.
  3. I fältet "Lösenord" anger du lösenordet som du själv har angett.
  4. Klicka på "Logga in" för att komma in på sidan.
downloads.intercomcdn.comio180499556f5479d1fe46b14868ebc7f55Kirjautuminen-1

Glömde du ditt lösenord ?

Följ de här stegen för att beställa en länk för att återställa ditt lösenord:

Klicka på texten (Glömt lösenord?) Längst ner på www.competenceadmin.com

downloads.intercomcdn.comio180499855e902f75ef1f3469e9a728e4bKlikkaa+salanaunohtunut-1
  1. Ange din e-post i fältet "E-post".
  2. Klicka på "Skicka returlänk".
downloads.intercomcdn.comio180501634039a02f8e4c687efccf090abSalasana+palautus-1

Du kommer att få en länk i din e-post där du kan återställa ditt lösenord.

Obs ! Om du använder Gmail och du inte hittar den skickade länken, kolla även skräpposten.