1. Hem
  2. CompetenceAdmin
  3. Allmänna instruktioner för alla användare.

Lösningar på de vanligaste problemen

Lösningar på de vanligaste problemen Ella

Se dessa också
Kända fel
Kommande uppdateringar

Man kan inte att skicka deltagaren.

Kontrollera att all information för deltagarna är korrekt. Kontrollera särskilt att födelsedag och adressen (för händelser där korten skickas till deltagarens hem) är i rätt format. Ett vanligt misstag är att importera en excel / csv-fil där excel har ändrats t.ex. postnummer "00580" till "580" eller födelsedatum "01011985" till "1011985", alltså tagit bort den främsta nollan. Spara fälten i Excel i "text" -format, så excel tar inte bort ledande nollor. Vi rekommenderar att du använder excelformatet istället för csv-formatet.