Ratkaisut yleisimpiin ongelmatilanteisiin

Katso myös nämä
Tiedossa olevat viat
Tulevat päivitykset

Osallistujien lähettäminen ei onnistu.
Tarkasta että osallistujien tiedot ovat oikein. Tarkasta erityisesti, että syntymäaika ja postinumerokenttä (niissä tapahtumissa, missä kortit postitetaan osallistujan kotiin) ovat oikeassa formaatissa. Yleinen virhe, on tuoda excel/csv tiedosto, missä excel on muuttanut esim. numeron postinumeron "00580" muotoon "580" tai syntymäajan "01011985" muotoon "1011985", eli poistanut etunollan. Tallenna kentät excelissä "teksti"-muodossa, niin excel ei poista etunollia. Suosittelemme käyttämään excel-formaattia csv-formaatin sijaan.