Prestationer

Prestationer och deras observering (Sekreterare) Ella

Prestationshantering, certifikatutskrift och prestations observering.

På sidan prestationer kan man se alla utbildningar som har avslutad under din organisation.

Man kan söka på användarens namn, e-post eller telefonnummer. Man kan filtera användare på följande sätt:

• Mallnamn
  • Utbildningstyp
  • Organisation
  • Resultat
  • Evenemang-ID
  • Datum (Giltig)
  • Slutförd datum

När man klickar på filtrera, filtrerar systemet alternativen.

När man klickar på användarens kompetens kommer man till denna särskilda prestandas information.