Tiedossa olevat viat

Ajantasainen lista tiedossa olevista ja korjatuista vioista.

Katso myös nämä
Tulevat päivitykset
Ratkaisut yleisimpiin ongelmatilanteisiin

TIEDOSSA OLEVAT VIAT

• Ei ole.

KORJATUT VIAT

• HAVAITTU: 12.11.2020
    KORJAUS: 17.02.2021

ID:
    KUVAUS
    Demo verkkokoulutus-koodin aloitus ei onnistu.
    Väliaikainen ratkaisu pyydä/luo uusi koodi ja aloita se osoitteessa vanha.ensiaputodistus.com.
    Muut verkkokoulutukset toimivat normaalisti.

• HAVAITTU: 15.12.2020 klo 15:15
    KORJAUS: 15.12.2020 klo 17:10

ID: 3880
    KUVAUS
    10 kpl verkkokoulutusten suorittajia ei saa verkkokoulutusta käynnistettyä. Suorittajille luodaan uusi koodin tuen toimesta ua informoidaan suoraan suorittajaa.  Kumppaneilta ei vaadita toimenpiteitä.

• HAVAITTU: 05.11.2020 09.00
    KORJAUS: 05.11.2020 10.30

ID:
    KUVAUS
    Ennen 5.11.2020 lähetetyt verkkokoulutuskoodien linkit eivät toimineet, vaikka koodit toimivat.  Vika korjattu.
  • HAVAITTU: 12.10.2020
    KORJAUS: 12-14.10.2020
    ID: 3533
    KUVAUS
    Verkkokoulutusta ei pysty lopettamaan ja käyttäjälle aina lopetuksen yhteydessä teksti "Koulutus on kesken". Ongelman syy on löydetty ja viantutkinta on käynnissä. Kun vika on korjattu, pystyy käyttäjä lopettamaan verkkokoulutuksen ja saamaan hyväksytyn verkkokoulutus suorituksen.

Vika on korjattu, suurimmalla osalla käyttäjistä verkkokoulutus kuittautuu nyt jälkikäteen hyväksytyksi, mikäli näin ei ole tapahtunut käyttäjä voi käydä vielä painamassa verkkokoulutuksen lopettamispainiketta uudestaan.

• HAVAITTU: 04.08.2020
    KORJAUS: 07.08.2020
    ID: 3201

KUVAUS
    Ammattipätevyysmerkinta hinta ei tallennu.
  • HAVAITTU: 31.07.2020
    KORJAUS:  31.07.2020

ID: 3187
    KUVAUS
    Yhden tapahtuman osalta oli suorittajalta tullut suoritusmerkinnät tuplana.
    Tämän tapahtuman osalta suoritukset on korjattu. Selvitämme parhaillaan onko vastaavaa vikaa ilmennyt muissa tapahtumissa.
  • LÖYDETTY: 04.08.2020
    ID: 3189
    KUVAUS
    Organisaation vaihto ei vaihda organisaation nimeä vasemman palkin navigaatiossa ilman sivun päivittämistä.
    ARVIOITU KORJAUSAIKATAULU
    12.08.2020
  • RAPORTOITU: 13.04.2020
    ID: 2757
    KUVAUS
    Mikäli käyttäjä jättää verkkokoulutuksen kesken sulkemalla selaimen niin kaikilla käyttäjillä koulutus ei jatku siitä kohtaa missä käyttäjä keskeytti koulutuksen. Vian todennäköisyys kasvaa, mikäli käyttäjällä ei ole hyvää internet-yhteyttäV. erkkokoulutuksen toimintaan muutettin 26.4.2020, että suorittaminen avautuu uuteen ikkunaa. Tämä ei kuitenkaan merkittävästi pienentänyt vian esiintyvyyttä, joten verkkokoulutuksen suorittaminen palautettiin toimimaan selaimen sisällä upotettuna (embed) 3.5.2020.
    ARVIOITU KORJAUSAIKATAULU
    05.05.2020 Verkkokoulutuksiin lisättiin "Tallenna ja jatka myöhemmin" painike mikä varmistaa etenemisen tallentumisen. Uusi nappi näkyy henkilöille jotka aloittaa verkkokoulutuksen 05.05.2020 jälkeen.
  • RAPORTOITU: 02.03.2020
    ID: 2133
    KUVAUS
    Osa kouluttaja-käyttäjistä ei pysty aloittamaan verkkokoulutusta, vaikka kaikki syötetyt tiedot ovat täysin oikein. Järjestelmä vaatii, että syötetyt tiedot täsmäävät täysin jo tiedossa oleviin. Käynnistäminen ei onnistu jos käyttäjistä on jo tietokannassa ennemmän tai vähemmän tietoa. Vika korjataan.
    ARVIOITU KORJAUSAIKATAULU
    Korjattu 12.03.2020
  • RAPORTOITU: 10.02.2020
    ID: 2053
    KUVAUS
    Jotkut käyttäjät ovat raportoineet, että vaikka pitäisi olla oikeudet kunnossa muokata tapahtuman tietoja, niin tulee järjestelmän vikailmoitus "Sinulla ei ole oikeuksia muokata tapahtumaa"
    ARVIOITU KORJAUSAIKATAULU
    Vikaa ei saatu toistettua, eikä enempää vastaavia ilmoituksia tullut.
  • RAPORTOITU: 10.02.2020
    ID: 2054
    KUVAUS
    Lähettäessä koulutuspäivän osallistujia eteenpäin, tulee ponnahdusikkuna, joka pyytää varmistamaan, että mm. erityishintaisten osallistujien tiedot ovat oikein ja ponnahdusikkuna listaa erityishintaiset osallistujat. Tämä lista näyttää tällä hetkellä myös osallistujia, jotka eivät ole erityishintaisiat.
    ARVIOITU KORJAUSAIKATAULU
    Korjattu viikolla 9.
  • RAPORTOITU: 10.02.2020
    ID: 2055
    KUVAUS
    Jos osallistujien tiedot excel-tiedostosta tapahtumaan ja tämän jälkeen muokkaa osallistujan syntymäaika-kenttää, niin osallistujan kortin postitusosoitetiedot häviävät.
    VÄLIAIKAINEN RATKAISU
    Jos tuot osallistujien tiedot excel-tiedossa, oikein ja sinun ei tarvitse enää muokata niitä, niin vikaa ei ilmene. Muistathan että excel-tiedostosta tuotaessa, tulee syntymäajan olla muodossa 01011985, muista siis excelissä tallentaa tämä kenttä "teksti-"muodossa
    ARVIOITU KORJAUSAIKATAULU
    Korjattu viikolla 9.
  • RAPORTOITU: 14.2.2020
    KUVAUS
    Jos osallistujien postinumeron tuo excel-tiedoston avulla ja postinumero on oikeasti esim. "00580", mutta excel-tiedoston postinumero on tallennettu "luku"-formaattissa, niin excel tallentaa postinumeron "580" muodossa. Tuotaessa excel/csv tiedosto Competence Admin-järjestelmään, niin rivi
    RATKAISU
    Tallenna postinumero-kenttä "teksti"-muodossa excelissä ja tuo sen jälkeen CA:han.
  • RAPORTOITU: 12.02.2020
    ID:2060
    KUVAUS
    Osallistujille lähetettäviä PDF-todistuksiä ei ole lähetetty välillä 07.02 - 11.02.2020.
    RATKAISU
    Kaikille osallistujille on lähetetty puuttuvat PDF-todistus 12.02.2020
  • RAPORTOITU:10.02.2020
    ID: 2050
    KUVAUS
    Osallistujien erityishinta-merkintää ei pysty muokkamaan kun sen on ensimmäistä
    kertaa tallentanut.
    ARVIOITU KORJAUSAIKATAULU
    Korjattu 10.02.2020
  • 10.2.2020
    Excel ja CSV Importissa saattaa hävitä ensimmäinen nolla edestä joissakin tallennus malleissa. Johtuu CSV. tiedoston tallennus muodosta.
  • 11.2.2020 - 13.2.2020
    Tilastot sivulla päivämäärä laskee yhden pvm eteenpäin suodatettuun päivämäärään.
  • 10.2.2020 Klo: 11:35-13:18
    Erityishintaisten osallistujien syöttämisessä on ongelmia.
  • Ennen 10.2.2020 klo 11:30 lähetetyissä ja hyväksytyissä kursseissa osallistujan erityishintaa ei voi muokata.
  • 5.1.2020 - 8.1.2020
    Osallistujien CSV. Import ei toimi. Kun syöttää CSV:n niin ei tapahdu mitään.
  • 22.12.2019 - 7.1.2020
    Koulutuskeskuksen pääkäyttäjän tai sihteerin muokatessa tapahtumaa "Muokkaa" nappulan takana.
    Tällöin järjestelmä antaa "Kouluttaja" kohtaan numeron eikö kouluttajan nimeä.
  • 08.12.2019 - 20.12.2019:
    Materiaalit- sivustolla ongelmia. Sharepoint- jakelu ei toimi.
    Katso ohje: Materiaalit sivusto
  • 13.12.2019 - 20.12.2019
    Joissakin tapauksissa Koulutuskeskuksen pääkäyttäjä sekä sihteeri eivät pysty lisäämään kouluttajaa tapahtumalle.
    Näissä tilanteissa tulee laittaa pyyntö osoitteeseen help@competenceadmin.com osoitteeseen seuraavilla tiedoilla, jotta kouluttaja lisätään koulutukseen:

Organisaatiosi:
    Kurssi:
    Tapahtuma paikka:
    Tapahtuman pvm:
    Kouluttajan nimi:
  • 22.12.2019, 13.00 - 14.00
    Käyttäjät eivät pääse kirjautumaan www.competenceadmin.com sivulle.
    Sivusto antaa vika ilmoituksen "Väärä sähköposti tai salasana"
    Sama ongelma vaikuttaa myös kurssien näkyvyyteen www.ensiaputodistus.fi Sivulla.
    Ongelma korjataan mahdollisimman nopeasti!