Dokumentti näkymä

Alla olevassa ohjeessa käydään läpi dokumenttien perustiedot

Dokumenttien perustiedot ja niiden sijainti dokumentissa :

1. Dokumentin ID
  2. Raportoija
  3. Kuvauskenttä
  4. Kohde / Taso
  5. Päivämäärä & kellonaika
    1. Pääkäyttäjä voi muuttaa päivämäärää ja kellon aikaa myös jälkikäteen tässä kohdassa.
    2. Kohta päivittää analytiikassa näkyvää dokumentin päivämäärää.
    3. Dokumentit sivun etusivulle tämä ei päivity, koska sivu näyttää dokumentin tallennus/luonti päivämäärän.
  6. Käytetty pohja
  7. Tag / tunniste
  8. Pohjan kielen valinta
  9. Näytettävät osat : Yhteenveto, havainnot, dokumenttiin liitetyt tehtävät sekä allekirjoitukset

Kohdassa "kuvien koko" voit valikoida dokumenttiin liitettyjen kuvien koon dokumentin näkymässä.

dokumentin_tiedot_fin

(Klikkaamalla kuvaa aukeaa suurempi gif)

Päivitettävien tarkastuslistojen versiohistoria

Voit siirtyä aikaisempaan versioon ja tarkastella näin
vanhoja versioita päivitettävästä tarkastuslistasta valikoimalla "versio". Uusin versio näkyy nimellä "Nyt"

Dokumentin sisältö