Havaintolista

Ohjeessa käydään läpi analytiikan "Havaintolista" välilehden toiminnot

Analytiikan "Havaintolista" välilehdellä on listattuna kaikki suodatetulla aikavälillä olevat havainnot.

havainto_fin

(klikkaamalla kuvaa aukeaa isompi Gif)

Havaintolista välilehdellä voit "sarakkeet" valikon avulla valikoida mitkä kentät listauksessa näytetään. Lisäämällä /poistamalla sarakkeet valikon alta saadaan ne rivit mitä havainnoista halutaan näyttää suoraan analytiikan havainto näkymään.  Klikkaamalla riviä pääset suoraan kyseiseen tehtävään.

Voit myös viedä listauksen suoraan exeliin painamalla "luo exel" , tällöin valikoiduista sarakkeista muodostetaan exel.