Käyttäjäoikeuksien hallinta

Ohjeessa käydään läpi video muodossa käyttäjien lisääminen ja oikeuksien muokkaaminen sekä roolien kuvaus.

Käyttöoikeuksien lisääminen ja hallinta.

Käyttäjäroolien kuvaukset

Työkalut

• Saa käyttää työkaluja kohteessa, esim täyttää tarkastuslistan kohteeseen

Tehtävät

• Saa automaattisesti tiedon kaikista kohteesen tehdyistä dokumenteista
  • Saa käsitellä kaikki kohteen tehtävät riippumatta mistä listasta/työkalusta ne ovat syntyneet

Dokumentit

• Saa nähdä kohteen dokumentit Dokumentit-sivulla
  • Tämä oikeus tarvitaan myös kohteen olemassa olevien Riskinarvionti-dokumenttien päivittämiseen

Kemikaalit

• Saa katsoa kemikaalien tietoja (käyttöturvallisuustiedotteet, pikaohjeet, etiketit, riskinarvioinnit)

Urakoitsija

• Voidaan vastuuttaa tehtäviä
  • Saa tiedon vain omista tehtävistään sähköpostilla
  • Näkee ja voi käsitellä/sulkea omat tehtävänsä Tehtävä-sivulla
  • Urakoitsijan kuittaaman tehtävän tulee vielä yrityksen oman vastuuhenkilön kuitata varmistetuksi, ennen kuin tehtävä poistuu avointen tehtävien listalta.

Koulutus

• Henkilön koulutustietoja voidaan hallinnoida Koulutusrekisteri-sivulla
  • Henkilön koulutustiedot näkyvät valitussa kohteessa

Pääkäyttäjä

• Saa muokata kohteen organisaatiorakennetta
  • Saa lisätä käyttäjiä kohteisiinsa
  • Saa muokata käyttäjien käyttäjäoikeuksia
  • Saa luoda uusia työkaluja (paitsi jos lukittu organisaatio pääkäyttäjän toimesta)
  • Saa luoda uusia linkkejä
  • Saa luoda uusia koulutuksia
  • Saa muokata henkilöiden koulutustietoja
  • Saa luoda uusia urakoitsija-yrityksiä
  • Saa lisätä kemikaaleja kohteisiin sekä muokata kemikaalin riskinarviointia

Kemikaalien hallinta

• Pääsee Kemikaalit -sivulle ja voi tarkastella kaikkia siellä olevia tietoja
  • Näkee "Uusi kemikaali" -painikkeen " ja voi sen kautta lisätä kemikaalit yrityksen omaan tiliin
  • Käyttö-välilehdellä Voi lisätä/poistaa kemikaaleja tasoille joihin on oikeus
  • Voi muokata käyttöä (lisätä kuvaus, varastomäärät, vuosittainen käyttö)
  • Riskinarviointi-välilehdellä voi muokata riskinarviointia
  •  Tunnisteet-välilehdessä voi muokata tunnisteita

Huomioithan että "Kemikaalien hallinta"  ei anna pääsyä pääkäyttäjä paneeliin

Esimies ja alaissuhde

1. Alaisen voi henkilölle määrittää klikkaamalla listasta esihenkilön tiedot auki.
  2. Kun olet avannut henkilön tiedot klikkaa uudestaa henkilön nimeä käyttöoikeuksien yläpuolella.
  3. Valikoi alaiset.
  4. Lisää henkilölle alaiset
  5. Alaiset vaikuttavat tapaturmataajuuden näkymiseen analytiikassa sekä niiden hallintaan.