Kemikaalien tunnisteet

Ohjeessa käydään läpi miten voit lisätä & poistaa kemikaalin tunnisteen.

Kemikaaleille voidaan asettaa tunnisteita helpottamaan niiden hallintaa. Tunnisteet näkyvät kemikaalilistauksessa ja niiden avulla voidaan suodattaa kemikaaleja kemikaalihaussa.

kemikaalin_tag

(klikkaamalla kuvaa aukeaa isompi kuva)

Tunnisteiden asettaminen ja muokkaaminen tapahtuu kemikaalikohtaisen näkymän tunnisteet-välilehdeltä. Alla on käyty läpi tunnisteiden lisääminen kemikaalille.

1. Avaa tunnisteet-välilehti halutulta kemikaalilta.
  2. Aloita halutun tunnisteen kirjoittaminen testilaatikkoon.
  3. Mikäli tunniste on jo kertaalleen lisätty organisaatioon, löytyy se avautuvasta alasvetovalikosta.
  4. Mikäli tunniste on uusi, kirjoita tunniste kokonaan tekstilaatikkoon ja klikkaa alasvetovalikosta lisää rivi tai paina enter-näppäintä, jolloin uusi tunniste tallentuu tunnistelistaukseen.
  5. Lisää kaikki halutut tunnisteet samaa tapaan.
  6. Paina lopuksi tallenna tunnisteet -painiketta.

Kemikaalilta voidaan poistaa yksittäisiä tunnisteita tunnisteiden edessä olevien x-merkkiä klikkaamalla. Kaikki tunnisteet saa kerralla poistettua painamalla rivin lopussa olevaa x-merkkiä.

Tunnisteita pystyy muokkaamaan muokkaa tunnisteita -painikkeen kautta. Tällöin kaikki tunnisteet aukeavat listaan ja yksittäisiä tunnisteita voidaan muokata kynäkuvakkeen kautta.