Kemikaalin lisäys

Ohjeessa käydään läpi askeleet kemikaalien lisäämisestä

Kemikaalien lisäys tapahtuu kemikaalirekisterin etusivun kautta

kemikaalin_lisays_fi

(klikkaamalla kuvaa aukeaa isompi Gif)

1. Siirry kemikaalirekisterin päänäkymään

2. Paina oikeassa ylänurkassa olevaa "Uusi kemikaali+" painiketta
  3. Hae kemikaalia jota olet lisäämässä hakukentän avulla
  4. paina "+" kuvaketta kemikaalin oikeassa reunassa halutun kemikaalin kohdalta
  5. Valitse mihin kohteeseen (toimipaikkaan) olet kemikaalin lisäämässä
  6. lisää mahdollinen kuvaus
  7. merkitse varastomäärä
  8. paina tallenna

Mikäli kemikaalia ei listassa löydy, voit tehdä lisäyksen Kemikaalin lisäys lomakkeen kautta. Kemikaali lisätään lomakkeen käsittelyn jälkeen.