Keskeneräiset , Päivitettävät työkalut & Arkisto

Alla olevassa ohjeessa käydään läpi miten jatkat keskeneräistä työkalua & muutat päivitettävää työkalua

arkisto-1-2

Keskeneräiset työkalut :

Mikäli olet jättänyt työkalun kesken , pääset jatkamaan työkalun täyttöä valikoimalla työkalut ->  ja tämän jälkeen valikoimalla "keskeneräiset " listalta työkalua jonka täyttöä haluat jatkaa

Päivitettävät työkalut :

Täyttämäsi päivitettävät tarkistuslistat ilmestyvät tämän valikon alle. Painamalla "Päivitettävät" valikkoa , saat listauksen niistä työkaluista joita voit täytön jälkeen päivittää.

Pääset päivittämään työkalun sisältöä klikkaamalla riviä.
Kun olet päivittänyt ja lähettänyt päivitetyn työkalun niin siitä muodostuu versiot Dokumentit sivulle.

Arkistoidut :

Arkistoidut kohdasta näet arkistoidut päivitettävät tarkastuslistat.  Voit arkistoida päivitettävän tarkistuslistan "päivitettävät" kohdan alta,etsimällä haluttu päivitettävä tarkistuslista, klikkaamalla se auki ja painamalla tämän jälkeen vasemmassa ylänurkassa "arkistoi" painiketta. Vahvistamisen jälkeen tarkastuslista siirtyy "päivitettävät" kohdan alta "arkisto" kohdan alle. näin voidaan hallita valmiit tarkastuslistat keskeneräisten joukosta.