Kirjautuminen ja uuden salasanan tilaaminen

Tässä ohjeessa käydään läpi Impactiin kirjautuminen ja uuden salasanan tilaaminen.

Kiwa Impact sovellukseen kirjaudutaan selaimella osoitteessa app.kiwaimpact.com. Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea, mikäli mahdollista. Puhelimella tai tabletilla käytettäessä suosittelemme käyttämään Impactin sovellusverisota.

Tarkemmat ohjeet Impact-sovelluksen käyttöön löydät erillisestä ohjeesta.

On hyvä huomioida, ettei Impact automaattisesti kirjaa sinua ulos järjestelmästä, vaikka suljet sivun tai sovelluksen. Mikäli haluat kirjautua ulos järjestelmästä tai käytät Impactia yleisellä laitteella, tulee käytön jälkeen Impactista kirjauta ulos manuaalisesti.

Kirjautuminen

Ensimmäisellä pääset yleensä kirjautumaan Imapctiin sähköpostiisi tulleen kutsun kautta. Seuraavilla kerroilla pääset kirjautumaan Imapctiin seuraavien ohjeiden avulla kirjautumaan sisään järjestelmään:

1. Mene selaimella osoitteeseen kiwaimpact.com tai avaa Impact-sovellus.
  2. Kirjoita käyttäjätunnuksesi. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi.
  3. Kirjoita tämän jälkeen salasana.
  4. Paina lopuksi kirjaudu.

Mikäli organisaatiollasi on käytössä Microsoft O365 -kirjautuminen, pääset kirjautumaan suoraan Sing with Microsoft -painikkeen kautta. Lisää Microsoft O365 -kirjautumisesta voit lukea omasta ohjeesta.

Uuden salasanan tilaaminen

Mikäli olet unohtanut salasanasi tai et ole vastaanottanut kutsusähköpostia Impactin käyttöön. Pääset kummassakin tilanteessa tilaamaan uuden salasanan kirjautumissivulta ja kirjautumaan sen avulla Impactiin. Alla on ohjeet uuden salasanan tilaamiselle:

1. Mene selaimella osoitteeseen kiwaimpact.com tai avaa Impact-sovellus.
  2. Paina kohdasta Forgot Password?.
  3. Syötä aukeavalle sivulle sähköpostiosoitteesi.
  4. Tämän jälkeen toimi sähköpostiisi tulleen viestin ohjeiden mukaan.