Komponentit

Ohjeessa käydään läpi eri komponenttien funktiot

komp_fin

Otsikko :  Lisää täytettävään työkaluun väliotsikon

Valintapainike: Ennakkoon määrätyt vastausvaihtoehdot, esimerkiksi "kyllä/ei". Voidaan asettaa värit valinnalle

Alasvetovalikko :  Lisää dropdown tyylinen valikko johon voit asettaa haluamasi vastausvaihtoehdot

Tekstikenttä : Lisää avoimen tekstikentän

Yksi rivi = muodostaa pienemmän tekstikentän
Monta riviä = muodostaa isomman tekstikentän

Numerokenttä : Lisää avoimen numerokentän

Tekstikenttä pikavalinnalla: Toimii ainoastaan Tarkastuslista & Päivitettävä tarkastuslista työkaluissa. Pikavalinnat määritetään työkalua rakentaessa "ryhmä" kohdan oikeassa laidassa olevasta "pikavalinta" kohdan napista. Mahdollisuus myös avoimeen tekstikenttään

Päivämäärä : Lisää päivämäärä tiedot (voit valita oletukseksi "tänään" sekä muotoiluksi päivämäärä / päivämäärä & kellonaika)

Tehtävän takaraja: Määrittää tehtävälle takarajan

Vastuuhenkilö : Määrittää kenelle muodostuva tehtävä vastuutetaan

Kuva : Mahdollistaa kuvan lataamisen työkalun täytön yhteydessä

Laskuri : Laskurilla voidaan +- merkeillä valita X luku

Painike : Asettaa ennakkoon määrätyn painikkeen johon voidaan määrittää väri / positiivinen / negatiivinen. Esimerkiksi "poikkeama - Negative", jolloin painikeessa lukee "poikkeama" ja sitä painamalla se muuttuu punaiseksi

Ohjeteksti :  Kiinteä teksti jotai ei ole mahdollista muuttaa. Voidaan myös asettaa WWW linkki joka näkyy työkalua täyttävälle.

Kustannuspaikka : Dropdown valikko josta voidaan valikoida yrityksen kustannuspaikat

Matriisivalinta: Riskienarviointi

Matriisivalinta kertomalla : Riskienarviointi kertoimella

Tiedosto :  Voidaan lisätä työkaluun täyttövaiheessa tiedostot, tuetut muodot löytyvät ohjeessa

Käyttäjä Voidaan valita mikä käyttäjä on ollut kyseessä, voidaan myös lisätä uusi käyttäjä komponentin kautta täyttövaiheessa

Sijainti: Mahdollistaa sijaintipalvelun käytön työkalua käyttäessä.

Muokattava matriisi :
https://help.kiwasupport.com/impact/muokattava-matriisi