Linkin luominen & muokkaaminen

Alla olevassa ohjeessa käydään läpi kuinka voit luoda & muokata linkkejä.

Linkin luominen tapahtuu pääkäyttäjä sivun kautta.

1. Aloita linkin luominen siirtymällä pääkäyttäjä sivulle.
  2. Paina kohtaa linkit.
  3. klikkaa vasemmasta yläreunasta Linkki + -kohtaa
  4. Valitse haluamasi pohja (Työkalu). Huom!! ainoastaan lomakemallisia työkaluja on mahdollista käyttää pohjana linkille.
  5. Valitse kohde eli taso, johon linkin kautta täytetty työkalu kohdistuu. Esimerkissä käytetty kohde Leppävaara.
  6. Voit asettaa itse haluamasi linkin loppuosan kirjaamalla sen lyhyt linkki riville tai antaa järjestelmän asettaa sen. Mikäli päätät itse asettaa URL-loppuosan, paina Check availability/ Tarkista saatavuus.
  7. Kun kaikki kentät on täytetty, paina lopuksi lisää linkki+.

Pääset muokkaamaan jo tehtyä linkkiä klikkaamalla linkin vieressä olevaa Muokkaa-nappia. Tästä pääset vaihtamaan käytössä olevaa pohjaa sekä kohdetta / kohteita.

Kohdasta Qr pääset näkemään linkin Qr-koodi muodossa ja voit myös tämän alta tulostaa Qr-koodin. Voit ikkunasta valita näyttääkö tuloste myös käytettävän pohjan ja/tai käytettävät kohteet valikoimalla Pohja sekä Kohteet.

link_fin

(klikkaamalla kuvaa aukeaa isompi Gif)

Kemikaalilistauksen pääset luomaan samalla tavalla kuin lomake-linkin. Valikoi linkit-kohdasta Kemikaalit, klikkaa linkki+ ja valikoit halutun kohteen, josta kemikaalilistauksen halutaan luoda.