Tehtävät-sivun yleisnäkymä

Tässä ohjeessa on käyty yleisesti läpi Tehtävät-sivun sisältö ja suodattimien käyttö tehtävien haussa.

Tehtävä sivulla pääset näkemään ja käsittelemään kaikkien kohteiden tehtäviä, mihin sinulla on tehtävät-oikeus. Avautuessa tehtävät sivu listaa ensimmäiselle sivulle sinulle vastuutetut avoimet tehtävät. Jos tehtävällä on alitehtäviä, nekin näkyvät ensimmäisellä, vaikka vain yksi niistä olisi vastuutettu sinulle. Muilta välilehdiltä löytyvät vastuuttomat tehtävät ja kaikki tehtävät.

Listaus tuo jokaisen tehtävän omalle rivilleen ja sille kuuluvat tiedot. Tässä listauksessa alitehtävät listautuvat samalle riville päätehtävän kanssa. Listaukseen tulevat näkyviin tehtävien seuraavat tiedot:

• dokumentin ID, johon kyseinen tehtävä liittyy,
  • havainnon ID,
  • päivämäärä, jolloin tehtävä on luotu,
  • kohde, jossa tehtävä on,
  • pohja, josta tehtävä on syntynyt,
  • tehtävän kuvaus,
  • tehtävän tila ja myös alitehtävien tilat näkyvät tässä,
    • Harmaa: Tehtävältä puuttuu vastuuhenkilö tai takaraja.
    • Keltainen: Tehtävällä on vastuuhenkilö ja takaraja, sekä se on avoin ja takaraja ei ole ylittynyt.
    • Vihreä: Tehtävä on merkitty valmiiksi.
    • Punainen: Tehtävälle on asetettu vähintään takaraja, joka on ylittynyt ja tehtävä on avoin.
  • ja tehtävän tilan muokkaushistorian viimeisin kirjaus.

Listauksen tehtävät voi järjestää dokumentin ja havainnon ID:n, luonti päivämäärän, kohteen tai pohjan mukaan. Klikkaamalla nuolia valitsemasi sarakkeen vieressä, muokkautuu listan järjestys. Lisäksi voit käyttää suodattimia suodatteeksesi haluamasi tehtävät näkyviin tai suoraa avointa hakua tietyn tehtävän etsimiseen.

Tehtävien haku ja suodatus

Tehtävät-sivulla on mahdollisuus hakea tehtäviä kaikilta välilehdiltä: Minun, Vastuuttomat ja kaikki, suodattimien avulla.

Suodattimet:

Etsi kenttä: Tehtäviä voidaan hakea avoimen hakukentän avulla eri sanoilla.

Tila: Tehtävän tilan avulla voidaan hakea suljettuja tai avoimia tehtäviä.

Valitse työkalu: Pystytään suodattamaan tehtävät niiden luomiseen käytetyn työkalun perusteella.

Valitse kohde: Tehtäviä voidaan suodattaa organisaatiopuun kohteiden perusteella.

Näytä vain erääntyneet: Kyseinen asetus suodattaa avoimista tehtävistä vain ne, joiden on takaraja ylittynyt.

Suodatuksen saa tyhjennettyä painamalla Tyhjennä suodattimet. Tämän jälkeen saat taas näkyviin kaikki kyseisen välilehden tehtävät.