Urakoitsija / Alihankkija

Urakoitsijatoiminnolla voidaan lisätä käyttäjälistaukseen käyttäjille urakoitsijatagi, joka kertoo urakoitsijan nimen. Alla on käyty läpi uuden urakoitsijan/alihankkijan lisääminen Impactiin ja miten urakoitsijatagi lisätään käyttäjälle.

Urakoitsijan lisääminen Imapctiin

Urakoitsijan lisääminen tapahtuu Pääkäyttäjäsivulta Urakoitsija-välilehden alta.

1. Klikkaa Lisää urakoitsija -nappia.

2. Kirjoita oikealle avautuvaan tekstilaatikkoon haluamasi urakoitsijan nimi.

3. Paina lopuksi tallenna ja urakoitsija tallentuu urakoitsija listaukseen vasemmalle.

Urakoitsijoiden nimeä pääsee muokkaamaan klikkaamalla vasemman puolella olevasta listauksesta kyseisen urakoitsijan nimeä, jolloin urakoitsijan tiedot aukeavat oikealle. Tällöin nimeä pääsee muokkaamaan samaan tapaan, kuin uutta urakoitsijaa luodessa.

Urakoitsijatagin lisääminen käyttäjälle

Urakoitsijatagin lisääminen käyttäjälle tapahtuu pääkäyttäjäsivun käyttäjät-välilehdeltä.

1. Valitse haluamasi käyttäjä vasemmalla olevasta käyttäjälistauksesta ja klikkaa sitä.

2. Kun käyttäjän oikeudet aukeavat oikealla olevaan taulukkoon, klikkaa taulukon yllä olevaa käyttäjän nimeä.

3. Lisää avautuvan ikkunan kautta urakoitsijatagi klikkaamalla urakoitsijalaatikkoa. Laatikosta avautuu alasvetovalikko, josta löytyvät kaikki kyseiseen tiliin tehdyt urakoitsijat.

4. Valitse haluamasi urakoitsija listalta ja klikkaa sitä, jotta kyseinen urakoitsijan nimi valikoituu kenttään.

5. Klikkaa vielä lopuksi tallenna, jotta muutokset tallentuvat käyttäjän tietoihin.

Urakoitsijatagin vaihtaminen ja poistaminen käyttäjältä tapahtuu samaan tapaan kuin sen lisääminen. Poistaessa urakoitsijatagia valitaan urakoitsijanimen sijaan vaihtoehto poista urakoitsijatieto, jolloin tallennuksen jälkeen kyseisen käyttäjän kohdalta poistuu urakoitsijatagi.