Käyttäjien hallinta ja käyttöoikeuksien kuvaukset

Otathan huomioon, että kun lisäät kouluttajaa niin tuolloin kouluttaja pitää lisätä samalla sähköpostilla kuin hänet on lisätty järjestelmään. (HUOM! Kysy kouluttajalta hänen tunnuksensa)

Videon alta löytyy ohjeet myös kirjallisena.

Käyttäjät sivu:

Käyttäjät sivullla voit hallinnoida organisaatiosi käyttäjiä seuraavasti

Muokkaa olemassa olevan käyttäjän tietoja:

1. Klikkaa käyttäjän nimeä.

2. Klikkaamalla "Muokkaa", joko alhaalta tai oikealta ylhäältä pääset muokkaamaan käyttäjän tietoja.

3. Klikkaamalla "Tallenna" niin uudet tiedot tallentuvat.

Uuden käyttäjän luonti:

1. Klikkaa oikealta "Lisää käyttäjä"

Yleiset

1. Syötä käyttäjän sähköpostiosoite
  2. Klikkaa "Suurennuslasia"
  3. Mikäli käyttäjä on jo olemassa järjestelmä tarjoaa sinulle sitä, muuten jatka seuraavaan kohtaan.

Syötä

• etunimi
  • sukunimi

Käyttäjäoikeudet
Valikoi valikosta käyttäjän rooli: Kouluttaja tai

Huomioithan että lisäämisen jälkeen lisäämäsi käyttäjä tulee hyväksyä kutsu joka hänelle lähtee sähköpostiin.

Alapuolelta löydät käyttäjä roolien kuvaukset

Käyttäjä roolien kuvaukset:

Sihteeri

• Voit luoda pätevyysportaaliin uusia tapahtumia valmiista koulutuspohjista.
  • Voit osoittaa verkkokoulutuksia yhdistelmäkoulutusta suorittaville henkilöille.
  • Näet omassa organisaatiossasi syntyneet pätevyydet.
  • Näet oman organisaatiosi koulutustapahtumat julkisessa listauksessa.
  • Voit luoda uusia koulutuspaikkoja.
  • Voit luoda uusia kouluttajia omaan organisaatioosi ja lisätä heille koulutustapahtumia.
  • Näet omalla organisaatiollasi käytössä olevat koulutuspohjat.
  • Voit muokata omaa profiiliasi.

Kouluttaja

• Näet sinulle osoitetut koulutustapahtumat.
  • Voit lisätä koulutustapahtuman jälkeen koulutuksen suorittaneiden tiedot.
  • Voit ladata koulutusmateriaalit.
  • Voit muokata omaa profiiliasi.

Käyttäjien poisto organisaatiosta

Mikäli tulee poistaa käyttäjä organisaatiosta onnistuu tämä organisaation pääkäyttäjäoikeuksin. Käyttäjät-välilehdellä etsi kyseinen käyttäjä nimellä tai sukunimellä hakemalla, ja klikkaa käyttäjän tietoa päästäksesi muokkaamaan sitä (käyttäjän tiedoissa yläoikealla Muokkaa-painike).

Päästyäsi muokkaustilaan ruksita Käyttäjäoikeudet-kohdasta halutut roolit pois, ja tallenna muutokset sivun alalaidasta.

Kun tietosuojaselosteen mukainen käyttäjätiedon säilytysaika on umpeutunut muuttuu käyttäjyys "poistuneeksi käyttäjäksi". Henkilötietojen käsittelyn tarpeellisuusvaatimuksen katsotaan päättyneen, kun käydyn koulutuksen voimassaolon päättymisestä on kulunut 2 vuotta tai viimeisestä tuoteostosta on kulunut 3 vuotta.