Evenemang och prestationer (Utbildare)

Saker som ska bli beaktad för utbildaren:

• Du ser bara dina egna kompetens från "Prestationer" sidan.
  • Du kan ladda ner utbildningsmaterialer till dit eget dator.
  • Kom ihåg att kursen som är på "Låst" status kan man inte redigera.
  • Du kan ange "Deltagarens" information efter, kursens datum och tid har gått.
  • Du kan "Spara" deltagaren förehand, men inte skicka.

Från "Prestationer" sidan ser du dina utbildningar.

Du kan filtera dina utbildningar på följande sätt:

1. Mallnamn
  2. Utbildningstyp
  3. Organisation
  4. Resultat
  5. Evenemang-ID
  6. Datum (Slutförd)
  7. Prestations senaste giltigs datum
  8. Med att klicka, filtrerar alternativen.
downloads.intercomcdn.comio180537319a039724310c736e9ce0e6a7fKouluttaja_Suoritukset-1

På "Evenemang" sidan ser du kurserna som du har blivit utbildare till.

Du kan filtrera utbildningarna på följande sätt:

1. Mallnamn
  2. Stad
  3. Organisation
  4. Datum
  5. Anordnat evenemang
  6. Status
  7. Med att klicka, filtrerar alternativen.
downloads.intercomcdn.comio180568233713f2fe4e0b3dbe93893cd28Tapahtumat+kouluttaja-1-1

Klicka på träningen för att se information om prestationen och ange deltagare.

downloads.intercomcdn.comio180568670e1885b43736ee68660dabd10Klikkaa+riviä-1

Lägg till deltagar information efter att evenemanget avslutats.

Du kan lägga till deltagarna efter evenemanget har avslutat.

Klicka och välj utbildningen såsom i föregående steg.

Följ stegen på den sida som öppnas:

1. Välj "Deltagare" högst upp till vänster.
downloads.intercomcdn.comio180570042dbcc775fcb7a30cdb75e3da1Osallistujat+valinta-1

Fyll i följande information:

• Förstanamn
  • Efternamn
  • Personnummer eller födelsedag
  • E-post
  • Poäng
    Fyll i också adressen, om du har valt att korterna skickas till "Deltagarens hemadress".
  • Uppe i högra sidan definiera poängen som krävs för att klara kursen.
  • Genom att klicka på "blåa tecken" ökar deltagarens information.
  • Du kan lägga upp flera deltagare samtidigt med att använda CSV UTF-8 sparad fil. Ladda ner mallen och klicka på texten
    "Download the sample excel file"
downloads.intercomcdn.comio18058027229d3a98930e0e6bf3c309f86Osallistujien+syöttö-1-1

Efter detta:

• Klicka på ”Skicka”
  • Du kan spara all information med "Spara" och sätta in deltagaren efteråt.
downloads.intercomcdn.comio1805776025eaba24d3d6063d9b0bb9b9bLähetä_tallenna-1

Obs! Efter du har klickat på “Skicka” kommer du inte att kunna redigera evenemangets deltagare!

Posta

Utbildningsorganisationen

• Korten skickas till utbildningsorganisationen som arrangerar evenemanget,

Kundföretaget

• Korten kommer att skickas till kundföretagets adress.

Deltagarnas hemadress

• Korten kommer att skickas till adresserna som tillhandahålls av deltagarna.