Om deltagaren har inte en egen e-postadress

Om deltagaren har inte en egen e-postadress I instruktioner går man igenom vad man ska göra om deltagaren inte har en e-postadress. Ella

Gör följande om deltagaren har inte en egen e-postadress.

Driftsmodell 1:

• Om du har en deltagare på din kurs som inte har sin egen e-postadress, rekommenderar vi att skapa en egen e-postadress t.ex. gmail.com.
  • Att skapa en gmail.com adress, tar det ungefär 10 minuter.
  • En gmail.com konto kan man lägga till från länken SKAPA ETT KONTO.

Om man följer på driftsmodell 1, kommer deltagaren att få sina egna inloggnings ID till denna e-postadress som skapat, och sina egna ID till sin egen profil och möjliga kursintyg på pdf format dit.

Driftsmodell 2:

• Om deltagaren vill inte skapa sin egen e-postadress, kan man lägga till en e-postadress till han/hon på följande format:

förstanamn.efternamn.födelsedag.utbildningsorganisation@caemails.com

Till exempel
Förstanamn: Esa
Efternamn: Esimerkki
Födelsedag: 20.02.1975
Utbildningens organisation: Harrin Ensiapu Oy

Man ska skapa en e-postadress till deltagaren på följande format: esa.esimerkki.20021975.harrinensiapuoy@caemails.com

Om man följer på driftsmodell 2 kommer följande saker ta hansyn till:

1. Du måste andvända samma e-postadress på alla evenemang var den särskilda deltagaren är en deltagare. När man följer de här intruktioner alla prestandan loggar in till samma deltagaren.
    OBS!
    Om man inte använder den samma e-postadressen på alla evenemang man har deltagit, deltagaren får inte kompetensen och man är skyldigt att fylla i "Muovikortin tilaaminen" blanketten och betala i enlighet med prislistan för dessa beställningar.
  2. Deltagaren får inte PDF-certifikater som borde komma till sin e-postadress.
  3. Deltagaren kan inte komma in till sin egen profil eller se mobilkorten där.
  4. Om deltagaren vill efteråt tillgång till sin profil och se mobilkorten:
    - Deltagaren måste skapa en egen e-postadress och rapportera den till tuki@patevyys.fi. Deltagaren måste också rapportera till vilken kurs han/hon har deltagit, när och under vilken organisation.

Formulären till att ordna en ny plastkort:

Koulutusorganisaatiot
Kuluttajat