Mobiilikortti

Oma profiili Kurssilaisen oman profiilin käyttöohjeet

Mikä on kurssilaisen oma profiili?

Oma profiili on palvelu, mistä kurssilainen näkee käymänsä koulutukset ja pätevyydet.
Oman profiilin avulla, kurssilaisen ei tarvitse enää muistaa pätevyyksiensä voimassaoloaikoja tai pelätä muovisen kortin hukkumista, tiedot ovat aina tallessa omassa profiilissa.

Miten kurssilainen saa pääsyn omaan profiiliinsa?

Kurssilainen saa sähköpostitse kutsun omaan profiilinsa suoritettuaan verkkokoulutuksen tai saatuaan pätevyyden. Kurssilainen painaa sähköpostissa olevaa linkkiä ja asettaa itselleen salasanan ensimmäistä kertaa kirjautuessaan. Salasanan asettamisen jälkeen koulutettava voi kirjautua sisään.

Mitä kurssilainen näkee omassa profiilissaan?

Koulutettava näkee omassa profiilissaan kaikki 1.1.2020 alkaen suorittamansa Punaisen Ristin mukaiset todistuskoulutukset. Omassa profiilissa näkyvät sekä verkko- että lähikoulutukset. Jos koulutettava on suorittanut vain yhdistelmäkoulutuksen verkkokoulutusosuuden, vain verkkokoulutussuoritus näkyy omassa profiilissa. Mobiilikortin saaminen edellyttää, että sekä verkko- ja lähikoulutusjakso ovat hyväksytysti suoritettuja.

Mistä kurssilainen saa tukea palvelun käyttöön?
Kurssilainen saa tukea osoitteesta tuki@patevyys.fi.
Lisäksi kurssilainen voi kysyä neuvoa omalta kouluttajakumppaniltaan.

Milloin palvelu aukeaa?
Kurssilaisen oma profiili on käytettävissä 1.4.2020 alkaen.

Kirjaudu palveluun sähköpostillasi sekä määrittelemälläsi salasanalla. Mikäli salasana on unohtunut, pääset sen resetoimaan kohdasta "forgot password"

Kirjautumisen jälkeen näet etusivulla sinulla olevat kortit. Voit siirtyä korttien välillä painamalla kortin vieressä olevia nuolinäppäimiä

Painamalla "lisätiedot" näet kortin & pätevyyden lisätiedot

Jos salasanan asettaminen ei onnistu :

Mene sivulle https://mycertificate.eu/login ja pyydä itsellesi uusi salasana kohdasta "Salasana unohtunut?". Saat sähköpostiin uuden salasanan asettamis linkin. Avaa sivu käyttämällä Chrome selainta. Uutta salasanaa luodessa huomioithan, että salasanan asetuksen onnistumiseksi tulee salasanan täyttää kaikki sivuston asettamat ja sivulla näkyvät ehdot.
Kirjaa haluamasi salasana kummallekin avoimelle riville.
Jatkossa pääset kirjautumaan omaan mobiilikorttiin samalla sähköpostiosoitteella, jonka koulututtajalle ilmoitit ja äsken asettamallasi salasanalla.