1. Hem
  2. CompetenceAdmin
  3. Allmänna instruktioner för alla användare.

Min Profil / patevyys.fi

Vad är min profil?

Min profil är en service, var studenten ser alla sina träningar och kompetenserna. Med min profil behöver användaren inte komma ihåg giltigshetstider till sina egna kompetenser eller vara rädd av att tappa bort sina plastkort, all information är sparad i min profil.

Hur kommer studenten in till min profil?

Studenten får inbjudan till min profil via email när han/hon har gjort färdigt onlinekursen eller har fått kvalifikationen. Första gången när studenten loggar in på systemet och trycker på linken som har kommit via email, väljer han/hon en ny lösenord till sig själv. Efter lösenordet kan studenten logga in.

Vad ser studenten i sin egen profil?

Studenten ser i min profil alla certifieringar från 1.1.2020 framåt. Från min profil ser man bode onlinekurserna och närstudierna. Om studenten har fått färdigt bara kombinationsutbildnings online delen, ser han/hon bara den onlinekursen som han/hon har tagit på min profil. För att få plastkorten måste bode onlinekursen och närstudierna vara godkända.

Varifrån får studenten hjälp hur för att använda systemet?

Studenten får hjälp via tuki@patevyys.fi. Dessutom kan studenten fråga hjälp av sin egen utbildnings följeslagare.

När öppnar systemet?

Min profil är tillgänglig från 1.4.2020 framåt.

Logga in med din egen email och den nya lösenord du har laggt till systemet. Om du har glömmt lösenordet kan du återställa en ny från "Glöm lösenordet?".

downloads.intercomcdn.comio19734386942b9cc4b9916232f6059d4971-1-1

Efter inloggning på framsidan ser du de kort du har. Du kan växla mellan korterna, med att trycka på piltangent bredvid kortet.

downloads.intercomcdn.comio197349561a51b37d281345b73988b48b32-1-1

För att se kortet och kvalifikationerna, tryck på "mer info".

downloads.intercomcdn.comio197349724b7536da76d03931c9487e2513-1-1downloads.intercomcdn.comio1973497335f0f3af8206f76899ac304ca4-1-1