Notification Manager / ilmoitukset

Tässä oppaassa kuvataan, miten Notifications Manager -ominaisuus toimii

Kaikki Notification managerin hallinnoimat ovat sähköposti -ilmoituksia

Mitä ilmoituksia voimme hallita?

Tekemämme uudistus mahdollistaa jatkossa seuraavien ilmoitusten hallinnoinnin organisaatio- ja käyttäjätasolla:

• Viikoittainen muistutus - Käyttäjän vastuualueella olevat avoimet tehtävät (kohde, jossa henkilöllä on Tehtävät -oikeus)
  • Viikoittainen muistutus - Erääntyneet ja erääntyvät koulutukset
  • Henkilölle vastuutetaan tehtävä
  • Uusi dokumentti luodaan henkilön vastuualueelle (kohteeseen, johon henkilöllä on Tehtävät -oikeus)

Organisaatiotason ilmoitusten hallinta pääkäyttäjien toimesta

Impactin pääkäyttäjät voivat jatkossa hallinnoida ilmoitusasetuksia Pääkäyttäjäpaneelin uudessa välilehdessä Ilmoitukset. Hallinnoinnissa on kolme tasoa:

• Organisaatiotason asetukset
  • Käyttäjätason asetukset
  • Käyttäjien muokkausoikeus

Pääkäyttäjän suorittamaa ilmoitusten hallintaa on kuvattu tarkemmin alla olevassa videossa.

Organisaation ilmoitusten hallinta -video: https://www.loom.com/share/372d181b81084c09b6be160cf6f7ecea

Käyttäjän oma ilmoitusten hallinta

Mikäli pääkäyttäjä antaa käyttäjille oikeuden muokata ilmoitusasetuksia tapahtuu tämä käyttäjän omassa profiilissa. Lyhyt video käyttäjäkohtaisesta ilmoitusasetusten hallinnasta alla.

Käyttäjäkohtainen ilmoitusten hallinta -video: https://www.loom.com/share/9838a27cee5f47bfa2d07b19d63f2643